Mesajul lui Ghiţă Ciobanul, după întâlnirea cu Ponta: „Fac poze cu oile, d'apăi cu oamenii“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După ce fotografiile în care Ghiţă Ciobanul apărea alături de premierul Victor Ponta au stârnit reacţii acide în mediul online, personajul din reclama de la Vodafone a ţinut să le răspundă celor care l-au criticat.

„Dragi pretini care v-aţi supărat pe mine, io nu fac politică, la mine vine multă lume şi am poarta deschisă tuturor. Fac poze cu toate oile, d'apăi cu oamenii. îmi pare rău că sunteţi năcăjiţi pe mine vă aştept pă toţi la Jina!”, a comentat Ghiţă, pe Facebook.

În 29 decembrie, premierul Victor Ponta şi familia sa au mers la Jina, în judeţul Sibiu, unde au cinat alături de primarul localităţii şi de Ghiţă Ciobanul.

Fotografiile au apărut şi pe pagina de Facebook  a premierului, care a ţinut să precizeze că întâlnirea a avut loc la iniţiativa fiului său, Andrei.

„Azi, în baza iniţiativei lui Andrei (prieten pe Facebook cu Ghiţă Ciobanul), am luat o masă tradiţională savuroasă, la Jina, cu primarul, familia sa şi cu acel Ghiţă pe care îl iubesc toţi românii! Mulţumim pentru ospitalitate!. PS: Chiar e Ghiţă în poză, nu e greşeala echipei mele! Şi dacă iau masa cu acest Ghiţă sigur nu se supără Crin!”, a fost mesajul care însoţea fotografiile premierului.

Materiale pe aceeaşi temă:

Ponta a luat masa cu Ghiţă Ciobanul: „Chiar e Ghiţă în poză, nu e o greşeală a echipei mele“

Premierul Victor Ponta a luat masa, duminică seara, la Jina, cu primarul localităţii şi cu Ghiţă Ciobanul. Şeful Executivului a precizat că întâlnirea a avut loc la dorinţa fiului său Andrei, iar fotografiile publicate pe Facebook nu reprezintă, de această dată, o greşeală a echipei sale.

Ciobanul Ghiţă, certat de fani după cina cu Ponta: „Dacă Regele Mihai nu, atunci e bun şi Ghiţă, că tot are ceva pe cap“

INDIGNARE Vizita premierului Victor Ponta la Jina i-a supărat pe fanii lui Ghiţă Ciobanul, care l-au ameninţat că îşi va pierde prietenii. În limbaj Facebook, Ghiţă a primit „unlike”.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite