Marcel Vela, alături de un poliţist cu un câine în braţe, în timp ce MAI e zguduit de cârdăşia dintre oamenii legii şi clanuri

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Marcel Vela, în timpul conferinţei despre poliţia animalelor
Marcel Vela, în timpul conferinţei despre poliţia animalelor

În ziua în care Adevărul a publicat imagini cu ofiţeri de rang înalt din Poliţia Română care s-au întâlnit cu Elvis Pian şi cu reprezentanţii Clanului Duduianu pentru a negocia condiţiile de înmormântare a lui Emi Pian, ministrul de Interne Marcel Vela a anunţat, într-o declaraţie în faţa MAI, că a pus în dezbatere publică OUG privind înfiinţarea Poliţiei Animalelor. Vela a venit însoţit de un poliţist care ţinea un câine în braţe

Imaginile publicate de Adevărul confirmă versiunea relatată de Elvis Pian, fratele lui Emi Pian, care spune că s-a întâlnit în noaptea de 8 spre 9 august cu şeful Poliţiei Române, Liviu Vasilescu, cu şeful Poliţiei Sector 5, Cătălin Păştin, şi cu şeful Poliţiei Capitalei, Bogdan Berechet.

Liderul Clanului Duduianu, Emi Pian, fusese înjunghiat mortal în dimineaţa zilei de 4 august, de către Gheorghe Richard Emanuel, la sfârşitul unei partide de barbut care ţinuse toată noaptea precedentă.

În momentul filmărilor obţinute de „Adevărul”, trupul lui Emi Pian se afla deja de 3 zile depus acasă, iar poliţiştii încercau să îi convingă pe interlopi să-l mute de acolo în Biserica „Cuvioasa Parascheva” din cartierul Rahova al Capitalei.

Asta pentru că legislaţia în vigoare interzice ca trupul defunctului să fie privegheat la domiciliu şi, în plus, noile  norme ale stării de alertă erau încălcate de trei zile, iar poliţiştii nu îi sancţionaseră  în niciun fel pe Duduieni pentru aceste nereguli.

Totul se petrecea pe fondul tensiunilor între interlopi, generate de uciderea şefului Duduienilor. La acel moment, nu era foarte clar motivul pentru care Gheorghe Richard Emanuel l-a înjunghiat mortal pe Emi Pian. 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite