Limbaj de mahala în Senat. Şerban Nicolae l-a numit „scârbos“ pe Mihai Goţiu, iar despre Nicuşor Dan a spus că „îşi exhibă secreţiile pe cămaşă“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Şerban Nicolae, liderul senatorilor PSD
Şerban Nicolae, liderul senatorilor PSD

Membrii USR din Biroul Permanent al Senatului au părăsit, luni, şedinţa, pe motiv că senatorul PSD Şerban Nicolae a folosit un "limbaj injurios" la adresa vicepreşedintelui Senatului Mihai Goţiu, membru al USR. Potrivit unor surse participante la şedinţă, Nicolae l-a făcut pe Goţiu "scârbos" şi i-a spus că „îi cade mătreaţa din cap“. Întrebat despre incident, Şerban Nicolae l-a jignit mai întâi pe Nicuşor Dan, apoi l-a acuzat pe Goţiu de minciună

"Este vorba de afirmaţiile făcute de domnul Şerban Nicolae, care a adresat mai multe cuvinte - nu vreau să le repet în acest moment, le veţi găsi în stenograma acestei şedinţe - referitoare la nişte afirmaţii pe care le-aş fi făcut săptămâna trecută, într-o conferinţă de presă, în care am vorbit despre modul în care domnia sa a blocat nominalizările membrilor societăţii civile care trebuie să facă parte din CSM", a spus senatorul USR Mihai Goţiu.

Mihai Goţiu a precizat că în acea conferinţă de presă l-a numit pe Şerban Nicolae "un avocat al corupţilor". "Este de notorietate publică faptul că Şerban Nicolae l-a apărat pe Cătălin Voicu", a precizat senatorul USR.

Potrivit unor surse participante la şedinţa Biroului Permanent al Senatului, Şerban Nicolae i s-a adresat lui Goţiu cu mai multe apelative, numindu-l, printre alte, "scârbos" şi spunând că "îi cade mătreaţă" din cap.

Şerban Nicolae: Nicuşor Dan îşi exhibă secreţiile pe cămaşă

"Un vicepreşedinte al Senatului, nu ştiu dacă în virtutea faptului că doarme în plenul Parlamentului sau în virtutea faptului că face parte dintr-un partid unde preşedintele partidului îşi exhibă secreţiile pe cămaşă, şi-a permis să spună nişte minciuni la adresa mea. Atât, şi nimic mai mult", a răspuns Nicolae la acuzaţiile lui Goţiu.

El a afirmat că s-ar fi aşteptat ca în Parlament cei "şapte ani de acasă să fie o condiţie prezumată".

Întrebat ce legătură au Nicuşor Dan şi comportamentul acestuia cu întâmplările din şedinţa Biroului Permanent al Senatului, Şerban Nicolae a refuzat să mai discute cu jurnaliştii: "Da... la aşa o întrebare...".

Senatorul PSD a mai spus, din mers, că nu el în general nu foloseşte un limbaj injurios şi i-a rugat, ironic, pe jurnalişti să nu facă gălăgie în plen pentru ca Goţiu să "doarmă".

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite