Iohannis sugerează că ar bloca şi o restructurare a Guvernului: „Aş trata-o ca pe o încercare de a-l ocoli pe preşedinte”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO presidency.ro
FOTO presidency.ro

Preşedintele  Klaus Iohannis a declarat că remanierea propusă de PSD reprezintă o răfuială interioară a partidului şi că cele trei noi propuneri „sunt nepotrivite pentru funcţia de ministru”. Şeful statului l-a avertizat pe Dragnea să nu încerce o restructurare a Guvernului, întrucât ar trata-o „ca pe o încercare de a-l ocoli pe preşedinte”. Iohannis ar putea refuza să semneze decretul de învestire în funcţie pentru Eugen Nicolicea

Întrebat de cazul în care se va ajunge la o restructurare în Parlament, Iohannis a răspuns că ar trata-o ca pe o încercare de ocolire a sa.

„Deocamdată suntem în situaţia unei remanieri pe care tocmai am refuzat-o. Dacă în această fază Parlamentul încearcă o restructurare, vom vedea dacă vor reuşi în Parlament. Aş trata această încercare ca pe o încercare de a-l ocoli pe preşedinte”, a declarat liderul de la Cotroceni.

Klaus Iohannis a declarat marţi că a avut o discuţie telefonică cu premierul Viorica Dăncilă în care a rugat-o fie să vină cu alte propuneri, fie să vină cu propuneri de miniştri interimari „până când PSD vine cu propuneri pe care le pot accepta”.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite