Iată echipa de campanie a lui George Simion care a bătut PSD în Diaspora

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:
Echipa de campanie a lui George Simion
Echipa de campanie a lui George Simion

Iată care este echipa ce a strâns 120.000 de voturi şi a bătut PSD, cel mai mare partid din România, în Diaspora. Este vorba de tineri la început de viaţă, de voluntari ce au reuşit cu multă dăruire să fie un exemplu pentru ceilalţi.

PSD, ALDE, PRO România sunt partide cu milioane de euro la dispoziţie, ce au acces la resurse publice, au primari, ce îşi angajează profesionişti în campaniile electorale şi care totuşi nu au reuşit să-l depăşească pe George Simion în Diaspora sau în Republica Moldova.

Aproximativ 120.000 de voturi a reuşit să adune echipa de campanie a lui George Simion. Sunt voturi importante ce reprezintă aproximativ 1,27% din opţiunile de vot ale românilor. Nu au fost suficiente pentru a-i asigura acestuia accesul în Parlamentul European dar sunt destul de multe ca să dea de gândit partidelor politice. Aici sunt voturi importante ce necesită reprezentare şi care sunt aduse de către electoratul dur unionist ce are o încredere totală în George Simion.

Să nu uităm că este vorba de o primă experienţă electorală a unui candidat ce nu a dorit să se înregimenteze politic pentru a nu distruge mesajul pe care îl duce. Principalul scop al campaniei electorale a fost atins: informarea cetăţenilor cu privire la acţiunile civice importante pentru Ţară, precum: unirea cu Republica Moldova, tăierile ilegale de păduri, exploatarea resurselor naturale în dezinteresul românilor, lipsa autostrăzilor.

Sunt peste voturile ce au fost preînregistrate de echipa de campanie, peste cele strânse în perioada anterioară şi aproape de limita ce şi-au propus-o. Prezenţa la vot a modificat total şansele de succes pentru accesul în Parlamentul European însă mesajul rămâne: românii au dat o palmă partidelor politice.

Luăm cifrele aşa cum sunt ele publice, fără să mai discutăm de uşurinţa cu care se fac fraudele în România şi acolo unde dacă anulezi puţine voturi în multe secţii de votare atunci poţi elimina personaje incomode din viaţa politică. Nu despre acest lucru este vorba în acest articol.

Această echipă de campanie nu a dispus de televiziuni, nu a avut la dispoziţie un buget impresionant, nu a avut primari şi nici funcţii publice cu care să poată influenţa electoratul. O mână de tineri ce a reuşit să dea o palmă partidelor politice. De astfel de tineri are nevoie România, ei sunt generaţia ce vor schimba totul din temelii.

Merită aplauzele noastre!

Opinii


Ultimele știri
Cele mai citite