George Maior: „Lucrez intens la o vizită a premierului Tudose în SUA în această toamnă“. Ce planuri are pentru preşedinţii celor două Camere

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ambasadorul României la Washington, George Maior, a declarat marţi că lucrează intens la o vizită a premierului Mihai Tudose în SUA în această toamnă. În plus, Maior a punctat faptul că are „speranţa“ că şi preşedinţii celor două Camere, Liviu Dragnea şi Călin Popescu Tăriceanu, se vor avea întâlniri cu omologii lor din SUA.

„Lucrez intens la o vizită a premierului Mihai Tudose în SUA", a declarat Maior, spunând că speră să existe şi o vizită a ministrului Apărării.

„Sunt convins că in această toamnă vom avea o vizită a premierului in SUA“, a adăugat ambasadorul spunând că această vizită ar urma să concretizeze in termeni operaţionali elemente discutate cu ocazia vizitei preşedintelui Klaus Iohannis la Washington.

De asemenea, el şi-a exprimat speranţa că şi preşedinţii celor două Camere vor avea întâlniri cu omologii lor, fără a avansa însă o dată pentru aceasta.

„În lună septembrie vine şi ministrul Apărării. Sperăm că şi preşedinţii celor două Camere vor avea întâlniri cu omologii lor. Se pregăteşte cea mai mare misiune economică desfăşurată vreodată în România, în octombrie. (...) În primul rând, sunt convins că, în această toamnă, vom avea o vizită a premierului în SUA, care să concretizeze aspectul strategic realizat de vizita preşedintelui în termeni operaţionali, la nivel economic, la nivel de comunicare cu principalii membri ai administraţiei americane. Alte detalii nu vă pot da, dar se lucrează intens la acest lucru“, a completat diplomatul român.

George Maior se află la Bucureşti pentru a participa la Reuniunea anuală a diplomaţiei române.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite