Firea îl dă în judecată pe Caramitru Jr. Reacţia USR-istului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Primarul Gabriela Firea a anunţat că îl va da în judecată pe Andrei Caramitru pentru calomniile pe care acesta le-a lansat în spaţiul public, în legătură cu o presupusă implicare a edilului în interzicerea platformelor de ride-sharing şi favorizarea, potrivit Primăriei Municipiului Bucureşti.

„Dincolo de limbajul suburban folosit de domnul Caramitru, care însă este în deplină consonanţă cu modul de acţiune politică a reprezentanţilor USR (Ura Sufocă România), sunt revoltată de lejeritatea cu care sunt colportate informaţii total false referitoare la mine şi la soţul meu. Nu am interzis Uber şi nicio altă platformă, nu intenţionez să fac acest lucru şi, oricum, reglementarea acestei activităţi este apanajul Guvernului, care de altfel a şi anuntat că lucrează la elaborarea unui act normativ în acest sens", a transmis primarul general al Capitalei.

Gabriela Firea precizează că nici ea şi nici soţul ei nu sunt implicaţi în niciun fel de activităţi comerciale în general, prin urmare nici de transport de persoane. „Este exclus să avem orice beneficiu patrimonial direct sau indirect de pe urma interzicerii sau reglementării aplicaţiilor de tip uber. Prin urmare, atât eu cât şi soţul meu am decis să îl acţionăm în judecată pe numitul Andrei Caramitru, întrucât calea legală este singura prin care putem împiedica răspândirea unor astfel de calomnii“, completează Gabriela Firea.

Andrei Caramitru, membru USR şi fost consilier al lui Dan Barna, a scris, miercuri, pe Facebook, referitor la modificările din legea taximetriei care intră în vigoare de joi, că a câştigat „mafia taxiurilor din Voluntari“. După ce Firea a anunţat că-l dă în judecată, Caramitru a ironizat-o pe aceasta şi i-a transmis că aşteaptă cu nerăbdare să se întâlnească în faţa instanţei de judecată. 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite