Edilul Iaşului i-a pus gând rău lui Cătălin Ivan

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele PSD Iaşi, primarul Gheorghe Nichita, susţine că nu a fost consultat cu privire la transferul lui Cătălin Ivan de la PSD Sector 1 la filiala social-democrată din comuna ieşeană Dobrovăţ şi a catalogat gestul eurodeputatului drept unul incorect.

Edilul îl arată cu degetul şi pe liderul PSD Dobrovăţ, Cătălin Marinuş, edil al comunei .

„Organizaţia Dobrovăţ nu este independentă, deciziile trebuie confirmate. Ar fi trebui să existe o consultare”, a spus Gheorghe Nichita, citat de Mediafax.

Şeful PSD Iaşi a mai afirmat că situaţia lui Cătălin Ivan va fi discutată în viitoarea şedinţă a Biroului Permanent Judeţean al PSD Iaşi.

Cătălin Ivan a fost suspendat în această săptămână, pentru 12 luni, din PSD sector 1. Eurodeputatul susţine că decizia este nestatutară, întrucât între timp a devenit membru al PSD Dobrovăţ din judeţul Iaşi.

Ivan a precizat că nu va părăsi PSD, dar că se încearcă pe toate căile să i se bareze drumul către candidatura sa la preşedinţia partidului la viitorul congres.

Secretarul general adjunct al PSD Codrin Ştefănescu a precizat, joi, că se aşteaptă din partea organizaţiei PSD Iaşi confirmarea că a fost primit Cătălin Ivan în această filială, în caz contrar suspendarea acestuia din partid pe un an rămâne valabilă.

La finalul anului trecut, Cătălin Ivan declara, la Adevărul Live, că nu este disperat să ajungă în fruntea PSD, dar că nici nu poate sta impasibil în contextul în care partidul are nevoie de o schimbare radicală. Ivan mai afirma că în jurul premierului Victor Ponta nu mai poate fi creionat un alt proiect, dat fiind eşecul de la prezidenţiale.

Citeşte şi:

Val de excluderi în PSD. Apropiaţii lui Marian Vanghelie şi iubita edilului au fost daţi afară din partid

PSD Sector 1 a decis suspendarea lui Cătălin Ivan din partid pentru 12 luni. Ivan: "E nestatutar!"

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite