Dumitru Buzatu îi ia apărarea lui Bădălău: Să-l băgăm la puşcărie? Colegul meu a avut tăria să recunoască

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Liderul PSD Vaslui, Dumitru Buzatu, i-a luat apărarea şefului filialei Giurgiu, Niculae Bădălău, înaintea şedinţei CEx, în contextul în care a apărut pe surse informaţia că acesta din urmă va fi sancţionat ca urmare a jignirilor aduse asupra românilor din diaspora.

„Am văzut că lumea e foarte revoltată când un om din PSD derapează. Dar când în mod constant sunt înjuraţi şi izolaţi în societate cei din PSD, atunci cum e? Ce exemplu să vă dau? Utaţi-vă la TV. Colegul meu a avut tăria să recunoască. Ce mai vreţi să-i facem? A greşit. Să-l băgăm la puşcărie? Să sară cu capul în baltă?”, a afirmat Dumitru Buzatu înaintea şedinţei CEx a PSD.

Ajuns mai târziu, Bădălău a afirmat că îşi cere scuze faţă de românii din străinătate pentru formularea sa.

„Îmi cer scuze tuturor românilor plecaţi în străinătate la muncă, familiilor lor. Regret contextul şi formularea total nefericite. Eu nu gândesc aşa. Îi preţuiesc pe toţi românii. Accept decizia colegilor din CEX”, a declarat Bădălău.

Comitetul Executiv al PSD (CEX) se reuneşte, miercuri, la ora 15.00, în prima şedinţă după ce Marcel Ciolacu a preluat conducerea interimară a partidului. Social-democraţii vor discuta chestiuni organizatorice pentru congresul din februarie. De asemenea, vor fi analizate declaraţiile lui Nicolae Bădălău referitoare la diaspora. Potrivit unor surse politice, Bădălău ar putea renunţa la şefia organizaţiei Giurgiu.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite