Dragnea, despre mutarea ambasadei la Ierusalim: Putem obţine avantaje strategice

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Liviu Dragnea consideră că mutarea ambasadei României la Ierusalism reprezintă o oportunitate uriaşă. Foto: Inquam
Liviu Dragnea consideră că mutarea ambasadei României la Ierusalism reprezintă o oportunitate uriaşă. Foto: Inquam

Preşedintele PSD Liviu Dragnea a declarat, joi seara, că România ar putea obţine avantaje strategice dacă şi-ar muta ambasada de la Tel Aviv la Ierusalim şi a numit dorinţa statului israelian ca fiind una legitimă.

Liderul PSD Liviu Dragnea a vorbit joi seară despre o eventuală mutare a ambasadei României din Israel de la Tel Aviv la Ierusalim, susţinând că este o dorinţă legitimă.

„Premierul israelian nu poate decât să sprijine această intenţie, care este o dorinţă pe care eu o consider legitimă ca ambasadele să se mute în Ierusalim pentru că, oricum, toate întâlnirile oficiale au loc acolo şi sigur că apreciază posibilitatea şi şi-ar dori ca România să decidă lucrul acesta”, a susţinut Dragnea.

Totodată, preşedintele Camerei Deputaţilor a explicat că pentru România această decizie ar reprezenta o oportunitate uriaşă care ar aduce o serie de avantaje strategice.

„Dincolo de avantajele care ţin de logistică, spaţiu, este vorba de niste avantaje strategice pe care le putem obţine în această perioadă, atât din partea SUA, cât şi din partea Israelului”, a afirmat liderul PSD.

Politică



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite