Dragnea, despe poza în care apare luptându-se la şpriţ cu statul paralel: A dat-o un turnător. Maior e arhivarul de serviciu. Pe canapeaua aia au stat mulţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Facebook Ponta
FOTO Facebook Ponta

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a explicat vineri seara, la finalul şedinţei CEX misterul pozei publicate de Victor Ponta pe contul de Facebook în care Dragnea apare alături de fosta şefă a DNA, Laura Codruţa Kovesi. „Pe canapeaua aia au stat mulţi”, a declarat şeful PSD.

„A continuat şirul de poze pe care le continuă un turnător. N-am ascuns că am participat la întâlniri la care au participat zeci de oameni. Ponta a numit-o şi în mandatul meu de preşedinte PSD Kovesi a plecat de la DNA. Maior este arhivarul de serviciu. Eu i-am cerut să dea toate pozele. Pe canapeaua aia au stat mulţi”, a declarat Liviu Dragnea la finalul şedinţei CEX din cadrul PSD.

Victor Ponta a publicat joi o nouă fotografie cu Liviu Dragnea alături de persoane pe care le numea din „statul paralel“. De această dată liderul PSD apare alături de Laura Codruţa Kovesi. Ponta le-a transmis şi un mesaj foştilor colegi de partid. 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite