Dorin Florea: „Băsescu este legat de PDL placentar şi ombilical“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Prim-vicepreşedintele PDL Dorin Florea crede că preşedintele Traian Băsescu va rămâne legat de PDL, întrucât „nu există o mamă să-şi renege copilul“.

„Preşedintele este legat placentar, ombilical a fost legat de PDL, asta a fost, e clar şi va rămâne. Nu există o mamă să-şi renege copilul. Că se mai supără pe el, e altceva", a spus Florea.

Acesta susţine, însă, că PDL nu trebuie să se aştepte ajutor din partea lui Traian Băsescu, ci să demonstreze că este pe propriile picioare.

„Când eşti pe picioarele tale, trebuie să demonstrezi că într-adevăr ştii să faci ceea ce trebuie făcut. Asta trebuie să facă PDL acum. Nu să se răţoiască, să facă opoziţie clară, să arate soluţii românilor“, a afirmat Florea.
Traian Băsescu a declarat, după întâlnirea cu liderii „Mişcării Populare“, că fundaţia ar putea fi un partener care să îl sprijine, dar el nu mai are nevoie de partide în momentul de faţă.

„Chiar dezavuez mesajele drăguţe transmise de Videanu, de Anca Boagiu şi de Vass, ieri, de la Convenţie (sâmbătă, la CNC al PDL, unde au fost aleşi liderii PDL). Parteneriatul meu cu ei s-a încheiat, iar ce am vazut ieri la Colegiul PDL-ului mi-a confirmat că am făcut foarte bine că am încheiat această colaborare. Ei să-şi vadă de politica lor, aici discutăm despre o fundaţie care vrea să antreneze alte categorii de oameni decât pe cei care sunt în actualele partide", a declarat preşedintele după întâlnire.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite