Cristian Rizea deconspiră ofiţerii acoperiţi din PSD

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Într-o postare pe pagina sa de Facebook, fostul deputat PSD Cristian Rizea scrie că Liviu Dragnea ar fi decis “retragerea acoperiţilor din instituţii”. Totodată, acesta dezvăluie şi numele câtorva colegi din partid despre care spune că sunt acoperiţi.

„În sfarsit un lucru bun face si Dragnea : «retragerea acoperitilor din institutii» ! Sper sa-i elimine in primul rand pe acoperitii din PSD: domnii deputati Mihai Tudose, Gabriel Vlase, Georgian Pop, Marcel Ciolacu şi mai sunt vreo 2-3 ….( unii chiar primari de sector). Si credeti-ma că ştiu bine ce vorbesc”, a scris Rizea pe Facebook.

Potrivit România TV, preşedintele PSD Liviu Dragnea a cerut ca miercuri, Comisia de Control din Parlament să ceară SRI-ului să retragă toţi acoperiţii din toate instituţiile statului dar şi din presa românescă.

Jurnalistul Ion Cristoiu a publicat pe blogul său o serie de fotografii în care generalul SRI Elena Istode  apare alături de fostul deputat Cristian Rizea şi de soţia acestuia , făcute într-o vacanţă de lux la Monaco şi Cannes. Vacanţa ar fi fost pe banii lui Rizea, trimis în judecată de DNA pentru trafic de influenţă, spălare de bani în formă continuată şi influenţarea declaraţiilor.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite