Crin Antonescu: "Nu am vorbit nicidecum despre o alianţă de guvernare cu UDMR"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Crin Antonescu spune că discuţiile cu UDMR s-au axat pe reforma constituţională FOTO Adevărul
Crin Antonescu spune că discuţiile cu UDMR s-au axat pe reforma constituţională FOTO Adevărul

Preşedintele Partidului Naţional Liberal, Crin Antonescu, a declarat luni dimineaţa că încă se poartă discuţii cu Uniunea Democrată Maghiară din România, formaţiune cu care încă nu s-a stabilit încheierea unei alianţe.

Potrivit lui Crin Antonescu, discuţiile cu UDMR vizează mai ales reforma constituţională care este, la momentul actual, prioritatea Uniunii Social Liberale.

“Cred că domnul Ponta a fost destul de clar. Sigur că a deschis un subiect. Nu am vorbit încă despre o alianţă, nicidecum despre o alianţă de guvernare. Sunt toate posibilităţile deschise”, a declarat Crin Antonescu.

Referitor la declaraţia premierului Victor Ponta, Antonescu a explicat că: “Premierul Ponta a făcut o declaraţie care înseamnă disponibilitatea noastră în a discuta cu UDMR  nişte formule de asociere pe reforma constituţională, în principiu şi acest lucru rămâne valabil, chiar dacă vom avea 66% din mandate, pentru că o discuţie despre modificarea Constituţiei trebuie să implice şi opoziţia ARD şi PP-DD. Aşa e normal şi, mai departe, cum vor decurge aceste discuţii şi unde vor ajunge o să vă anunţăm destul de repede, adică nu asta e tema principală a zilelor următoare”, a declarat preşedintele PNL, prezent în noaptea de duminică spre luni la sediul central al PSD.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite