Comisia care anchetează „gaura neagră“ din buget audiază la secret

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Majoritatea PSD-ALDE a luat decizia ca lucrările Comisiei de buget-finanţe unde sunt anchetaţi secretarii de stat şi fostul şef ANAF din guvernarea Cioloş să fie făcută cu uşile închise.

Preşedinţii Comsiei de Buget, Leonardo Badea şi Viorel Arcaş, au decis ca audierile să se desfăşoare cu uşile închise, o decizie fără precedent în asemenea cazuri.

„Doresc să supunem la vot dacă facem o dezbatere profesionistă în care presa să poată participa la început şi noi să facem declaraţii după ce se încheie dezbaterea din Comisie”, le-a spus Leonardo Badea celor prezenţi la şedinţă. 14 deputaţi şi senatori au votat „pentru”, 5 “„mpotrivă”, în timp ce 3 s-au abţinut, astfel că audierile se desfăşoară cu uşile închise.

În urma acestei decizii, în sala de şedinţe a început un scandal între majoritate şi opoziţie (PNL şi USR). Cei din opoziţie s-au opus deciziei ca presei să îi fie interzis accesul la audieri.

Opoziţia a cerut explicaţii, dar reprezentanţii majorităţii nu au dorit să ofere niciun motiv pentru care presei să îi fie cenzurat accesul în sală.

Primul care va răspunde la întrebările privind rectificările bugetare pozitive ale Guvernului Cioloş e vicepreşedintele ANAF, Doru Dudaş

Politică



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite