Cine este Lavinia Cosma, deputatul USR care a iniţiat proiectul de lege privind înăsprirea pedepselor pentru deţinerea şi consumul de droguri

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Deputatul Lavinia Cosma. FOTO Facebook Cosma
Deputatul Lavinia Cosma. FOTO Facebook Cosma

Deputatul Lavinia Cosma, ales la primul mandat, a intrat atenţia opiniei publice prin proiectul de lege privind înăsprirea pedepselor pentru deţinerea şi consumul de droguri. Informaţiile despre cariera acesteia lipsesc, în condiţiile în care cu toate că au trecut trei ani de la intrarea în Parlament, Cosma nu şi-a publicat CV-ul.

Lavinia Cosma e deputat USR la primul mandat. În biografia sa de pe site-ul USR, pentru că pe site-ul site-ul Camerei Deputaţilor nu are publicat CV-ul, aceasta a explicat faptul că de-a lungul carierei sale a muncit îndelung cu tinerii.

„O parte importantă a activităţii mele o constituie munca cu tinerii, elevi de liceu şi studenţi, care caută să-şi găsească un drum în viaţă, un traseu profesional, învăţând să ia decizii informate cu privire la viitorul lor. Consider ca investitia in copiii nostri este cea mai eficienta investitie”, precizează Lavinia Cosma în prezentarea sa de pe site-ul USR. 

Ce studii are Lavinia Cosma

Lavinia Cosma a  urmat un program de Masterat în management şi consiliere în carieră la Universitatea Petru Maior Târgu Mureş, în parteneriat cu NBCC America (National Board for Certified Counselors), mai arată sursa citată. 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite