Ce răspuns a dat Cioloş când a fost întrebat dacă îi dă din când în când un telefon lui Soros

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Premierul Dacian Ciolos. FOTO Inquam Photos
Premierul Dacian Ciolos. FOTO Inquam Photos

Premierul Dacian Cioloş a declarat, miercuri, la DigiFM, referitor la informaţia că ar fi fiul miliardarului George Soros, că, în opinia lui, românii sunt suficient de inteligenţi şi cu simţul umorului încât să guste „gluma care a miroase a prostie crasă”. Întrebat dacă îl mai sună din când în când pe Soros, Cioloş a spus că lasă „miliardele moştenire” celor care reuşesc să demonstreze că omul de afaceri ungar şi el sunt tată şi fiu.

„Am văzut şi eu chestiunea aia şi am trecut aşa, de la stări multiple, dar până la urmă mi-am spus că aşa cum îl cunosc eu pe român e suficient de inteligent şi cu simţul umorului să guste gluma asta care miroase a prostie crasă din partea celor care au impresia că pot să prostească oamenii cu aberaţii din astea. Poate că dacă nu scoteau chestia asta cu tatăl încă ar mai fi crezut că nu ştiu ce relaţii am cu domnul asta pe care nu l-am întâlnit niciodată eu, spre deosebire de alţi predecesori de-ai mei care s-au fotografiat cu domnul respectiv, eu nu l-am întâlnit niciodată. O să le las moştenire miliardele respective, dacă ei reuşesc să dovedească asta, o să le las moştenire lor să-şi finanţeze politicile aşa cum le înţeleg ei. Am văzut ca domnul Mîndruţă a şi descoperit că a început de vineri povestea asta”, a spus Cioloş la emisiunea Prima Ediţie de la DigiFm.

Liderul de la Palatul Victoria a precizat că prezenţa sa la o emisiune de la Antena 3 că nu a fost „aşa dramatică” şi a subliniat că telespectatorii televiziunii au putut să audă şi punctul său de vedere. 

„Dincolo de orice, cred că e bine să spui lucrurilor pe nume fără să jigneşti. Acesta a fost obiectivul prezenţei la A3. Lumea a auzit şi punctul meu de vedere şi mi-am prezentat argumentele. Îmi pare rău pentru că n-am început eu să folosesc cuvântul (mocirlă - n.r.). Liiceanu m-a întrebat de ce mă duc în mocirlă, oamenii erau îndoiţi. Am explicat că mă duc să explic punctul de vedere. A fost interpretat altfel. Sunt agronom şi orice e apă şi materie organică, înseamnă creştere", a explicat Dacian Cioloş

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite