Calimente a demisionat din PNL şi candidează din partea ALDE la alegerile parlamentare: În PNL, se impune ideologia lui Traian Băsescu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Deputatul Mihăiţă Calimente, preşedintele Comisiei de control a SIE, şi-a dat demisia din PNL pentru a se înscrie în ALDE., partid pe lista căruia se va afla la alegerile parlamentare.

„Am plecat din PNL pentru că eu niciodată nu m-am înţeles cu Traian Băsescu şi, de zece ani de zile, am fost unul dintre principalii vectori care au atacat regimul lui Băsescu, şi am ajuns, astăzi, în PNL, să se impună ideologia lui Traian Băsescu. Şi la Arad, am fost unul dintre criticii cei mai frecvenţi ai lui Gheorghe Falcă, iar acesta a fost pus preşedinte unic în filială", a declarat Mihăiţă Calimente, pentru news.ro.

Deputatul spune că liberalii au luat o serie de decizii greşite şi la nivelul roganizaţiei de Bucureşti. „Eu nu ştiu, parcă cineva a vrut să câştige Nicuşor Dan, în defavoarea noastră. Predoiu nu a fost sprijinit în campanie, au schimbat preşedinţii de filiale înainte de alegeri şi nimeni nu şi-a asumat răspunderea pentru aceste decizii", a mai spus Calimente.

Calimente este unul dintre parlamentarii găsiţi în incompatibilitate pentru că şi-au angajat rude la cabinetele parlamentare. de altfel, el este unul dintre susţinătorii legii prin care aleşii care şi-au angajat rude la cabinet înainte de 2013 să nu fie sancţionaţi.

La alegerile din 2012, Calimente a fost ales deputat în în circumscripţia electorală nr.2 Arad, colegiul uninominal nr.4, acesta fiind la al patrulea mandat în Parlament, după cele din legislaturile 1996-2000, 2004-2008 şi 2008-2012. El este preşedintele Comisiei parlamentare de control al activităţii SIE.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite