Blaga: Băsescu încearcă să rupă PDL a doua oară

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele PDL, Vasile Blaga, susţine, pe Facebook, că preşedintele Traian Băsescu, prin ultimele sale declaraţii, încearcă să rupă PDL a doua oară, în folosul PSD şi PMP, iar şeful statului încearcă să convingă că românii "mor de nerăbdare" să o voteze pe Elena Udrea, dar analizele arată contrariul.

"Prin tot ceea ce susţine astăzi, domnul preşedinte încearcă, în fapt, să rupă PDL a doua oară. Iar acest lucru nu poate ajuta decât PSD şi partidul Elenei Udrea. Elena Udrea este, pentru domnul preşedinte, mai importantă decât PDL", a mai spus liderul PDL.

În privinţa criticilor aduse de Traian Băsescu la adresa sa, Blaga a menţionat referendumul din 2012 de suspendare a şefului statului, când strategia PDL a dus la respingerea lui. "Referitor la lipsa mea de viziune, invocată de dl preşedinte, o să îi reamintesc că este exact cea care a permis ca dânsul să mai fie astăzi preşedinte. Referendumul din 2012 ar fi condus la demiterea sa dacă PDL nu insista, în discuţii lungi şi aprinse, să se recurgă la boicot", a mai arătat Blaga.

"PDL, cu toate numele sale anterioare, este un partid anti-PSD de 22 de ani. Cu o mică excepţie, guvernarea începută în 2009, impusă de preşedintele Băsescu şi căreia m-am opus prin vot în forurile interne ale partidului. PDL nu are un pact cu PSD, domnul preşedinte are", a arătat Blaga.

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, joi, la B1Tv, că strategia de campanie a PDL este atacarea PMP, ceea ce este greşit. El a mai spus că Vasile Blaga şi liderii PDL nu au viziune. Preşedintele a mai spus că a trimis-o pe Elenea Udrea în trei rânduri să vorbească cu Vasile Blaga. Şeful statului a mai spus că Udrea a trecut de mult timp în sondaje de Vasile Blaga. Băsescu a spus că Blaga este un bun executant şi organizator.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite