Băsescu: PMP nu va face niciun fel de alianţă sau fuziune cu partidele lui Geoană sau Vanghelie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul preşedinte Traian Băsescu a arătat că PMP nu va colabora cu PSRO, partid condus de fostul său rival Mircea Geoană, sau cu PDS, formaţiunea fostului edil bucureştean, Marian Vanghelie.

„În ultimele zile, anumite mijloace media transmit informaţia falsă că PMP-ul negociază şi va face alianţă sau fuziune cu partidele domnilor Marian Vanghelie (PDS) şi Mircea Geoană (PSRO). Pentru corectă informare, vă rugăm să luaţi notă că PMP nu negociază şi nici nu va face niciun fel de alianţă sau fuziune cu cele 2 partide mai sus menţionate“, a precizat Traian Băsescu, pe pagina sa de Facebook.

Liderul PMP Traian Băsescu a reuşit să convingă UNPR, partid frecventat şi de PSD şi de PNL, să se lase înghiţit de PMP, un partid de două ori mai mic. În urma fuziunii, UNPR va dispărea, iar toată zestrea de parlamentari şi primari se vor alinia în spatele lui Traian Băsescu, care va fi ales preşedinte unic al PMP, la Congresul de fuziune programat pentru săptămâna viitoare. Chiar dacă avea oferte de fuziune atât de la PSD cât şi de la PNL, cele mai mari partide, Valeriu Steriu a bătut palma cu Traian Băsescu, liderul unui partid de 5%. Preşedintele UNPR Valeriu Steriu va ocupa funcţia de preşedinte executiv al PMP , alături de Eugen Tomac.

Prin înghiţirea UNPR, PMP devine partid parlamentar, câştigă filiale în toate judeţele şi îşi triplează numărul de primari, resurse ce îl ajută pe Traian Băsescu să revină în jocul politic şi care îi sporesc şansele de a intra în Parlament.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite