Adrian Năstase, critici la adresa lui Dragnea: Insistenţa mea a dat rezultate, dar în PNL

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Fostul premier social-democrat Adrian Năstase. FOTO Arhivă Adevărul
Fostul premier social-democrat Adrian Năstase. FOTO Arhivă Adevărul

Fostul premier Adrian Năstase îl critică pe liderul PSD Liviu Dragnea pentru faptul că a ales să nu ţină cont de sfatul său cu privire la organizarea partidului, în timp PNL deja şi-a format comisii de specialitate pentru monitorizarea activităţii Guvernului Tudose.

„În sfârşit, insistenţa mea privitoare la nevoia departamentelor la partid a dat rezultate. E adevărat, nu la PSD ci la PNL. Departamentele (comisiile) formate de liderii liberali vor monitoriza guvernul, se vor ocupa de selecţia cadrelor şi vor pregăti viitorul program de guvernare. Practic, cele trei functii pe care le aveau şi departamentele PSD, atunci cand funcţionau. Şi in opoziţie, dar şi in perioadele de guvernare, evident, atunci, cu obiective modificate“, a scris Adrian Năstase pe blog.

Fostul premier îl critică pe Dragnea şi pentru faptul că a lipsit la prima şedinţă a Biroului Permanent Naţional al PSD după opt luni. „O veste bună totusi – ieri au fost reluate şedinţele săptămânale ale BPN. Poate că la prima şedinţă, la reluarea acestor întâlniri politice, era utilă şi prezenţa preşedintelui partidului", a mai scris fostul premier social-democrat.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite