Aplicaţia Waze a creat evenimentul Summit-ul UE de la Sibiu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
WAZW SUMMIT SIBIU

Summit-ul UE derulat în aceste zile în Sibiu poate genera un trafic infernal, în ciuda eforturilor aurotităţilor de a-l decongestiona. Pentru a veni în sprijinul conducătorilor auro, aplicaţia WAZE a creat un eveniment special, dedicat Summmit-ului.

„Aplicaţia WAZE a creat evenimentul Summit-UE pentru a veni in sprijinul cetăţenilor şi al turiştilor care se află în Sibiu în aceste zile.

Aplicaţia arată restricţiile auto din zona centrală, respectiv din apropierea locului de desfăşurare a Summit-ului, şi le oferă utilizatorilor rutele ocolitoare pentru a putea circula în aceste zile, în condiţii normale”, au informat realizatorii aplicaţiei.

Aceasta poate fi accesată AICI

Summit-ul de la Sibiu se derulează în perioada 8 - 9 mai a.c. şi va reuni 27 de şefi de stat şi de guvern ai ţărilor europene, 36 de delegaţii oficiale, 400 de invitaţi de rang înalt, aproximativ 800 de jurnalişti şi peste 100 de traducători. În jurul lor s-a construit un adevărat scut de securitate, lucrul cel mai uşor de văzut în Sibiu în aceste zile.

Summit-ul este de fapt o reuniune informală a şefilor de stat sau de guvern care îşi reprezintă ţările lor, membre ale Uniunii Europene, în Consiliul European. În cadrul acestei întâlniri este de aşteptat ca împreună să cadă de acord asupra unui document care să vorbească despre viitorul Uniunii Europene.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite