VIDEO Protest în Piaţa Victoriei faţă de prelungirea stării de alertă. Cataramă: Ne cerem drepturile!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Inquam Photos / George Călin
FOTO Inquam Photos / George Călin

Aproximativ 100 de oameni protestează, sâmbătă după-amiază, în Piaţa Victoriei solicitând renunţarea la prelungirea stării de alertă. Printre ei se află şi Viorel Cataramă.

Viorel Cataramă a explicat mişcarea de protest într-un mesaj  pe Facebook:

„Astazi in Piata Victoriei se naste MISCAREA PATRIOTILOR ROMANI, o forta care lupta pentru SUVERANITATEA Romaniei si care se bazeaza pe sprijinul patriotilor, a celor curajosi, dispusi chiar sa-si dea viata pentru binele patriei lor!

Condamnam cu fermitate suprimarea drepturilor si libertatilor fundamentale ale oamenilor, actiuni comise abuziv, constient si asumat prin incalcarea Constitutiei, de catre presedintele tarii si toate partidele parlamentare!


Milioane de concetateni au fost adusi in pragul nebuniei, al saraciei sau chiar al foametei, milioane de romani au fost considerati infractori si arestati la domiciliu fiind gasiti vinovati ca au peste 65 de ani. S-a suprimat dreptul la viata (prin interzicerea accesului in spitale) a unor bolnavi a caror singura vina a fost ca nu s-au imbolnavit de Covid-19. Cerem cu fermitate Parchetului General sa demareze o ancheta si sa-i aduca in fata justitiei pe toti cei vinovati de moartea acestor oameni nevinovati! Tari europene, precum Franta, au demarat deja aceasta actiune.


Economia tarii a fost pusa la pamant, capitalul romanesc a fost distrus aproape in totalitate, somajul este in floare! Si asta, pentruca in fruntea tarii se afla oameni fricosi, lasi si corupti! Intr-o perioada cu atatea sacrificii, bugetul tarii a fost devalizat prin achizitii la preturi umflate nejustificat si nenecesare.


Trebuie sa constientizam ca datorita acestor abuzuri, pensiile si alocatiile pentru copii nu mai pot fi majorate, banii respectivi fiid folositi la cumpararea de masti, manusi si alte asemenea lucruri…
Si toate acestea pentru ce? Pentru un virus care exista, dar nu este nici pe departe asa de primejdios asa cum a fost prezentat; coronavirus este o alarma falsa, pericolul nu este mai mare decat nivelul considerat normal in cazul epidemiilor in general. Si asta o spune o agentie guvernamentala din Germania si o confirma realitatea!


In Romania a fost instaurata dictatura politico-medicala; in loc sa se ocupe de tratarea bolnavilor, doctori precum Arafat, Cercel si Rafila ne ameninta de dimineata pana seara in spatiul public, bagandu-ne pumnul in gura pentru a ne face bine cu forta. Mai devreme sau mai tarziu si acesti medici vor trebui sa dea socoteala pentru ce au facut”.

”Noi suntem în Piaţa Victoriei într-un protest paşnic împotriva continuării stării de alertă. Suntem în faţa Guvernului pentru a ne cere drepturile şi libertăţile fundamentale, dreptul la o viaţă normală. Virusul există, dar nu este mai periculos faţă de alte epidemii. Prin urmare, niciun fel de restricţii nu se justifică. Avem de a face cu acţiuni a unor laşi şi a unor fricoşi care au distrus România pentru interese personale”, a declarat Viorel Cataramă în direct la România TV citat de DC News.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite