UPDATE Accident rutier grav pe Centura Capitalei. O persoană a murit pe loc

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un accident rutier grav s-a produs sâmbătă dimineaţă pe Centura Capitalei, un microbuz de pasageri fiind lovit din spate de un TIR. În urma impactului, o persoană a decedat. Traficul rutier a fost reluat după două ore, arată Centrul Infotrafic.

UPDATE Traficul pe centura Capitalei, blocat, sâmbătă dimineaţă, pe sensul Otopeni către Tunari, în urma unui accident rutier în care o persoană şi-a pierdut viaţa, iar alte trei au fost rănite, a fost reluat după aproximativ două ore.

Potrivit inspectorului Adrian Creangă de la Centrul Infotrafic al Poliţiei Române, accidentul s-a produs în jurul orei 07.00, alte trei persoane din microbuz fiind transportate de urgenţă de la spitalele din Capitală, pentru îngrijiri medicale. Starea lor este una gravă, a apreciat reprezentantul Poliţiei. La faţa locului au fost mobilizate mai multe ambulanţe precum şi un echipaj de descarcerare.

Din primele informaţii, de vină pare să fi fost viteza excesivă.

În prezent, traficul este blocat pe centura Capitalei, pe sensul Otopeni către Tunari. Reprezentantul Infotrafic a estimat că circulaţia ar putea fi reluată în 30 de minute.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite