Grav accident în Pasajul Unirii. Victimele au fost transportate la spital

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Două persoane au fost implicate într-un accident rutier FOTO Adevărul
Două persoane au fost implicate într-un accident rutier FOTO Adevărul

Un bărbat în vârstă de 33 de ani şi o tânără de 24 de ani au fost implicaţi într-un accident rutier, luni dimineaţă, în Pasajul Unirii. Cauza accidentului a fost viteza excesivă. La faţa locului a fost nevoie de intervenţia echipelor de descarcerare.

„Şoferul de 33 de ani a intrat in parapet, din cauza vitezei excesive. În urma impactului a fost rănit şi transportat de urgenţă la spital. De asemenea, a fost rănită şi o tânără de 24 de ani, aceasta a primit îngrijiri de la o echipă SMURD venită la faţa locului”, a explicat pentru adevarul.ro Andrei Codău, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Rutiere.

Potrivit acestuia, altă maşină ar fi lovit din spate autovehiculul implicat în accidentul rutier. Traficul în zonă a fost blocat preţ de câteva zeci de minute.

La rândul său, medicul Bogdan Opriţa, coordonatorul SMURD, a precizat că cele două victime au fost transportate la Spitalul Universitar de Urgenţă din Bucureşti (SUUB).

„Şoferul era stabil şi cooperant în momentul în care a fost dus la spital, la fel şi tânăra. Starea lor de sănătate, însă, s-ar putea schimba în orice moment”, a mai spus doctorul.

Incidentul s-a petrecut în jurul orei 5 dimineaţa.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite