Cinci persoane înşelate de doi bărbaţi care le-au vândut verighete din "aur de trompetă". Suspecţii au fost prinşi în flagrant de poliţişti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale - Sector 4 au prins în flagrant doi bărbaţi în vârstă de 46, respectiv 39 de ani, la scurt timp după ce aceştia ar fi înşelat mai multe persoane cărora le ofereau spre vânzare verighete din metal, sub pretextul că sunt din aur. Suspecţii au fost prezentaţi magistraţilor cu propunere de arestare preventivă.

Poliţiştii i-au prins în flagrant pe cei doi bărbaţi, pe Şos. Olteniţei, în timp ce ofereau spre vânzare verighete din metal de culoare galbenă, sub pretextul că sunt din aur.

În urma verificărilor, judiciariştii bucureşteni au identificat cinci persoane înşelate de către suspecţi, prejudiciul fiind recuperat în totalitate şi restituit acestora.

„Cercetările sunt continuate de poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale – Sector 4, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de înşelăciune, cu suspecţii în stare de reţinere, urmând a fi prezentaţi magistraţilor cu propunere de arestare preventivă“, se precizează în comunicatul poliţiei.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite