Sinucidere la Spitalul de Urgenţă din Târgu Mureş

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bărbat în vârstă de 57 de ani, internat la Spitalul Clinic de Urgenţă Târgu Mureş, s-a aruncat marţi seara de la etajul al şaselea, pe fondul unei depresii psihice, chiar înainte cu o zi

Un bărbat în vârstă de 57 de ani, internat la Spitalul Clinic de Urgenţă Târgu Mureş, s-a aruncat marţi seara de la etajul al şaselea, pe fondul unei depresii psihice, chiar înainte cu o zi de a fi externat.
Bărbatul era internat de aproape o săptămână la neurologie, iar medicii au depistat că, pe lângă nişte afecţiuni mai vechi, acesta suferea şi de o depresie psihică. Pacientul a intrat în toaleta clinicii şi de acolo a sărit în gol. O asistentă a încercat să îl oprească şi puţin a lipsit să nu cadă şi ea. Bărbatul a suferit mai multe leziuni în zona membrelor şi a toracelui şi a decedat la câteva minute după impactul cu solul. "Pacientului i se prescrisese de câteva zile o reţetă pentru depresia psihică şi urma să îşi cumpere medicamentele la ieşirea din spital", a declarat Tiberiu Becuş, şeful Clinicii de neurologie.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite