Raed Arafat şi-a smuls lavaliera, în direct, după ce a fost întrebat de demisie: „Trebuie să mă faceţi să simt că într-adevăr am greşit ca să demisionez”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, Raed Arafat, a fost aseară invitatul Emmei Zeicescu la emisiunea „Perfect Imperfect” de la TVR 1, iar aproape de finalul emisiunii, Arafat şi-a smuls lavalieră şi a părăsit studioul.

Oficialul s-a enervat după ce moderatoarea l-a întrebat dacă a luat vreodată în calcul să demisioneze. Raed Arafat a mai răspuns şi la întrebări legate de accidentul din lacul Siutghiol, accidentul aviatic din Apuseni şi incendiul din Colectiv.

Redăm dialogul pe scurt, potrivit Hotnews:

Emma Zeicescu: Aţi luat vreodată în calcul să demisionaţi?
Raed Arafat: Nu, nu, am zis-o şi altă dată. Nu! Vreţi să demisionez? Trebuie să îmi spuneţi şi trebuie să mă faceţi să simt că într-adevat am greşit că să demisionez. Dacă mi se cere să demisionez, am să plec. Asta am zis-o  de o mie de ori, nu sunt bătut în cuie. Dar vreţi să demisionez şi să recunosc că am greşit? Nu am greşit într-o intervenţie care se face că oriunde. Va aduc o mie de oameni din afară să va spună că nu am greşit. Dacă dumneavoastră vreţi şi experţii vreţi să spuneţi că am greşit, asta e altceva.

După acest răspuns, Arafat a spus că îşi cere scuze, dar el trebuie să plece, adăugând că „RealitateaTV s-a mutat la TVR”. În emisiune s-a aflat şi Bogdan Oprită, medic şef SMURD Bucureşti, potrivit sursei citate.

Emisiunea o puteţi viziona pe site-ul TVR.
   

Raed Arafat şi-a smuls lavaliera şi a plecat nervos dintr-o emisiune TV

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite