Prostituate din România, exploatate în Italia de un preot. Cum funcţiona reţeaua „Madame”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

13 persoane care formau o reţea internaţională de prostituţie au fost arestate în Taranto, provincia Puglia din Italia. Din reţeaua respectivă, care exploata inclusiv românce, făcea parte şi un preot respectat din zonă, care ulterior a fost arestat la domiciliu.

Potrivit presei internaţionale, reţeaua a fost dată în vileag în urma unei operaţiuni de amploare, numită „Madame”. Concret, membrii reţelei obligau tinerele din România să se prostitueze în folosul lor. Fiecare fată plătea o taxă de protecţie de 400 de euro. 

Fetele erau supravegheate tot de o româncă, de 30 de ani. De asemenea, preotul Don Saverio Calabrese, implicat în reţea a fost exclus din biserică şi a fost arestat, relatează stirileprotv.ro.

Declanşată în august 2017 şi a fost coordonată de procurorul Antonella de Luca, din Taranto. Acţiunea a fost denumită după porecla româncei de 30 de ani care le supraveghea pe prostituate.

Opt din membrii reţelei au fost arestaţi preventiv, iar cinci, printre care şi preotul, au fost arestaţi la domiciliu. Potrivit presei italiene, o parte din cei arestaţi sunt cetăţeni români, care fac parte din aceeaşi familie.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite