Metroul, blocat la Tineretului miercuri seară. O defecţiunea electrică a dat peste cap întreaga circulaţie. Staţia a fost redeschisă după aproape două ore

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Razvan Băltăreţu
FOTO Razvan Băltăreţu

Circulaţia metroului a fost perturbată, miercuri seară, în Capitală, după ce pe Magistrala 2 a metroului bucureştean un sens a fost blocat în urma unei defecţiuni electrice care adus la degajare de aburi şi fum.

UPDATE  Staţia a fost redeschisă după aproape două ore, potrivit Mediafax.

UPDATE 22.35 Între Unirii şi Berceni se circulă în continuare destul de greu. În apropierea staţiei Unirii mirouase în continuare puternic a cauciuc ars. 

UPDATE Echipele Metrorex intervin la faţa locului, estimându-se că problema va fi rezolvată în aproximativ 15 minute, potrivit Mediafax


După ora 21 a luat foc o garnitură de metrou la Tineretului. Au fost aduse trei autospeciale de pompieri, un detaşament de salvatori. Salvatorii au pătruns în tunel pentru verificarea locului de unde se degajă fumul. 

Oamenii au fost evacuaţi de pe peron în jurul orei 21.15 şi metrourile au fost oprite la Unirii, respectiv Eroii Revoluţiei. La staţia Tineretului s-a întrerupt circulaţia pe un sens, fiind fisurată o conductă de apă care a afectat izolatorii. Astfel, s-a întrerurpt şi electricitatea. 

Probleme metrou Tineretului FOTO Razvan Baltaretu

Călătorii au fost rugaţi să coboare. FOTO: Răzvan Baltăreţu

„S-au degajat aburi la nivelul peronului, călătorii fiind nevoiţi să coboare. Pe celălalt sens se circulă normal”, a declarat Vasile Daniel, purtător de cuvânt al ISU Bucureşti.

Metrou blocat la Tineretului FOTO Razvan Baltaretu

Pompierii au intervenit cu trei autospeciale. FOTO: Răzvan Băltăreţu

Sunt şi degajări de fum, iar metroul care circulă pe celălalt  sens nu opreşte în staţia Tineretului.

Ştire în curs de actualizare

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite