Marş antidrog în centrul Bucureştiului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Agenţia Naţională Antidrog (ANA), a organizat joi, în parteneriat cu Inspectoratul Şcolar al Municipiului Bucureşti, marşul antidrog „În faţa drogurilor nu suntem diferiţi”. Marşul face parte din Programul „Să ştii mai multe, să fii mai bun!”, iniţiat de Ministerul Educaţiei.

Această manifestare a fost organizată la nivel naţional, iar în Bucureşti a avut loc pe traseul Parc Izvor – Bulevardul Naţiunile Unite – Bulevardul Libertăţii – Calea 13 Septembrie – Strada Izvor – Bulevardul Naţiunile Unite – Parc Izvor. 

La marşul antidrog au participat mai mulţi elevi şi profesori, alături de specialişti şi voluntari ai Agenţiei Naţionale Antidorg. 

Evenimentul are ca obiective sensibilizarea opiniei publice în legătură cu riscurile şi consecinţele consumului de droguri, la care sunt expusi în mod egal tinerii, promovarea nediscriminării consumatorilor de droguri şi implicarea elevilor în activităţi de prevenire a consumului de droguri.

Elevi din Consiliului Municipal al Elevilor, împreună cu specialişti din cadrul agenţiei, au redactat o declaraţie antidrog, care a fost citită în Parcul Izvor înainte de începerea marşului.

.

image
Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite