Mama fraţilor Ioan şi Victor Becali, găsită moartă într-o piscină! Urmează să fie stabilite cauzele unui deces suspect

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ioan Becali (stânga) şi Victor Becali  FOTO Adevărul
Ioan Becali (stânga) şi Victor Becali  FOTO Adevărul

Mama fraţilor Ioan şi Victor Becali a fost găsită moartă joi seară, în piscina reşedinţei din cartierul bucureştean Pipera.

Femeia în vârstă de 83 de ani a decedat în cursul zilei de joi în piscina locuinţei sale. Un echipaj SMURD a fost solicitat acasă, dar mama fraţilor Becali nu a mai putut fi salvată. La scurt timp de la acest episod, poliţiştii şi-au făcut apariţia în locuinţa cu pricina pentru a studia cauzele decesului, notează Mediafax.

Unul dintre apropiaţii familiei a declarat potrivit „Gazeta Sporturilor“ că femeia a decedat după ce i s-a făcut rău şi, aflându-se în curte, şi-a pierdut cunoştinţa şi s-a prăbuşit în apropierea piscinei.

Bogdan Vlad, unul dintre avocaţii lui Gigi Becali, a comentat posibilitatea unei cereri de eliberare a finanţatorului stelist, pentru a participa la funeraliile mătuşii sale: „Nu pot şi nu comentez situaţia, vedem pe urmă ce facem“, a declarat apărtorul lui Becali potrivit Mediafax. Cel de-al doilea apărător a comentat acelaşia aspect pentru Realitatea TV: „Vom face o cerere pentru ca dânsul să meargă la înmormântarea mătuşii sale. Sunt convins că el va putea merge, aşa e normal“.

„La faţa locului s-au deplasat un echipaj de poliţie şi o ambulanţă, aceasta din urmă constatând decesul. Urmează să fie efectuată necropsia. Femeia se afla în piscina din imobil, iar un procuror se va cerceta circumstanţele“, a declarat pentru România TV Claudia Burada, purtător de cuvânt ISU Ilfov.

„Ambulanţa a ajuns în 10 minute la adresa de unde s-a sunat la 112, s-a găsit o femeie înecată în piscină de mai bine de o oră. Erau deja acolo reprezentanţii SMURD şi cei ai Poliţiei“, a declarat potrivit „Gazeta Sporturilor“ Alice Grasu, coordontarul Ambulanţei Bucureşti. 
Tragedia vine într-un moment dificil din viaţa familiei, Gigi Becali fiind după gratii din cauza implicării sale în „Dosarul Terenurilor“, în cadrul căruia a fost condamnat la trei ani de închisoare cu executare.

resedinta familia becali foto roberto salceanu

Ştiri pe aceeaşi temă:

Ce a înţeles Giovanni Becali după ce vărul lui a ajuns după gratii: „Decât sănătos şi sărac, mai bine la puşcărie“

VIDEO Giovanni Becali, ieşire de om nebun. Declaraţii de puşcăriaş: „Mergi la închisoare şi, dacă ţi-a plăcut, iar te duci“

Ioan Becali: „Suntem un neam de oameni demni. Gigi se va preda, sper să nu vină mascaţii“

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite