Judecătorii englezi ar fi decis extrădarea lui Alexander Adamescu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bogdan Alexander Adamescu
Bogdan Alexander Adamescu

Lovitură de teatru în cazul omului de afaceri Alexander Adamescu. Judecătorii englezi de la Westminster Court of London ar fi decis extrădarea lui şi, mai mult,  au înceaput procedurile, care se vor finaliza în 17 zile, începând de astăzi.

Alexander Adamescu are dreptul la recurs, dar chiar şi aşa, decizia va fi pusă în mişcare pentru că este cu titlu executoriu, arată stiripesurse.ro.

Alexander Adamescu are dreptul la recurs, dar chiar şi aşa, decizia va fi pusă în mişcare pentru că este cu titlu executoriu.

Adamescu a fost reţinut de autorităţile din Londra după ce a prezentat un document oficial, neasumat de către Administraţia Naţională a Penitenciarelor din România.

Extrădarea lui Alexander Adamescu a fost cerută în baza unei acuzaţii de dare de mită împrună cu tatăl său, Dan Adamescu, însă, în acea perioadă, fiul afaceristului nu se mai afla în ţară, a mai susţinut apărătorul. Mandatul european de arestare al lui Alexander Adamescu are la bază un denunţ făcut de un jurist de la una dintre societăţile familiei Adamescu, de la care ar fi sustras suma de 100.000 de euro, potrivit sursei citate.

La solicitarea DNA, Tribunalul Bucureşti a emis, în luna mai 2016, un mandat de arestare preventivă în lipsă pe numele lui Bogdan Alexander Adamescu, fiul omului de afaceri Dan Adamescu, fiind acuzat de dare de mită.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite