Inspectoratul pentru Imigrări face angajări: se caută specialişti în comunicaţii, IT, logistic, resurse umane şi financiar

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Inspectoratul pentru Imigrări scoate la concurs 78 de posturi vacante
Inspectoratul pentru Imigrări scoate la concurs 78 de posturi vacante

78 de posturi vacante de agenţi şi ofiţeri în structurile de suport specializate în diferite domenii de activitate, precum administrativ, logistic, financiar, IT, comunicaţii, relaţii publice a scos la concurs Inspectoratul pentru Imigrări din cadrul MAI.

Mai exact, în această perioadă, Inspectoratul General pentru Imigrări a iniţiat procedura de ocupare prin concurs a 170 de posturi vacante, dintre care 136 cu încadrare din sursă externă şi 34 prin trecere în corpul ofiţerilor a agenţilor cu studii superioare.

„Inspectoratul General pentru Imigrări îţi oferă mai mult decât un loc de muncă. Dacă eşti dinamic, responsabil, îţi place să te perfecţionezi şi să înveţi permanent lucruri noi, acum ai prilejul de a-ţi construi o carieră. De asemenea, îţi oferim posibilitatea de a lucra cu cei mai buni profesionişti. Dacă ai studii superioare într-unul dintre aceste domenii sau eşti absolvent de bacalaureat, vino să te înscrii pe unul dintre cele 78 de posturile de specialişti”, se laudă reprezentanţii IGI într-un comunicat de presă. 

Detalii privind condiţiile de înscriere, documentaţia necesară, tematica şi bibliografia pot fi consultate pe site-ul oficial al Inspectoratului General pentru Imigrări la adresa www.igi.mai.gov.ro, secţiunea “Posturi Vacante” şi la avizierele de la sediile structurilor teritoriale. 

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite