Fostul procuror Mircea Negulescu, la Parchetul General pentru a-şi copia dosarul: „Nu mi-am angajat un avocat. Mă apăr singur”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul procuror Mircea Negulescu s-a prezentat, luni, la sediul Parchetului General pentru a face o copie la dosar, afirmând că se va apăra singur şi că nu are un avocat, dar că este pregătit de o eventuală confruntare cu familia Cosma.

Potrivit Mediafax, Negulescu a afirmat că nu va avea emoţii la o eventuală întrevedere cu Andreea Cosma. 

„Am solicitat nişte copii, ca să mă pot apăra. Nu (mi-am angajat un avocat -n.r.). Mă apăr singur, da”, a explicat fostul procuror, potrivit sursei citate. 

Secţia pentru procurori în materie disciplinară a CSM a suspendat judecata acţiunilor disciplinare ale Inspecţiei Judiciare contra fostului şef al DNA Ploieşti, Lucian Onea, şi a procurorilor Mircea Negulescu şi Alfred Savu până la soluţionarea dosarelor în care aceştia sunt implicaţi. Cercetările au fost demarate după ce fostul deputat Vlad Cosma a prezentat public mai multe înregistrări cu cei doi magistraţi, acuzându-i că au falsificat probe şi că au constrâns martori să dea diferite declaraţii. 

Evenimente



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite