Două poliţiste din Capitală au prins un hoţ când se îndreptau spre concursul susţinut de agenţii care vor să intre în corpul ofiţerilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Două poliţiste din Capitală, care se aflau în drum spre examenul de trecere a agenţilor în corpul ofiţerilor, au reuşit să prindă un hoţ după ce au fost sesizate de un cetăţean că doi bătrâni au fost lăsaţi fără telefon într-o staţie de autobuz din Capitală.

În acel moment, una dintre poliţiste, Larisa, a coborât din maşină, şi a pornit în urmărirea bărbatului, în timp ce colegă ei, Cristina, l-a urmărit cu maşina.

„A alergat 15 minute după el, iar după mai multe somaţii cel în cauză a încetinit”, arată oficialii Poliţiei Române pe Facebook.

 

Poliţistele l-au imobilizat, timp în care un martor a apelat numărul unic 112. În 6 minute a sosit un echipaj de poliţie de la Secţia 20, care l-a preluat pe bărbat. Acesta a fost reţinut pentru 24 de ore, pentru infracţiunea de furt.

Cele două tinere -  care fac parte din structura neoperativă a Poliţiei Capitalei - se îndreptau către concursul de trecere a agenţilor de poliţie în corpul ofiţerilor unde aveau calitatea de supraveghetori. 

Peste 7.000 de candidaţi au susţinut, sâmbătă, proba scrisă la concursurile organizate de Poliţia Română pentru ocuparea a 841 de posturi vacante de ofiţer de poliţie, prin trecerea în corpul ofiţerilor de poliţie a agenţilor de poliţie care îndeplinesc condiţiile legale.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite