Cumpănaşu nu crede că Alexandra a fost arsă: „Să facem o expertiză internaţională“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Alexandru Cumpănaşu FOTO Mediafax
Alexandru Cumpănaşu FOTO Mediafax

Alexandru Cumpănaşu, unchiul Alexandrei Măceşanu, pune la îndoială „povestea“ anchetatorilor potrivit căreia fata de 15 ani a fost arsă în incineratorul artizanal găsit în curtea lui Gheorghe Dincă.

Vineri seară, el a declarat într-o intervenţie la Antena 3 că, în cursul zilei de vineri, 2 august 2019, părinţii Alexandrei Măceşanu au primit de la ministrul Justiţiei rezultatul probei ADN, care confirmă că cenuşa găsită în curtea criminalului provine din arderea trupului Alexandrei.

Într-un mesaj pe Facebook, Cumpănaşu a anunţat că va cere o expertiză internaţională a rămăşiţelor din acel butoi pentru a lămuri de ce un inel şi un lănţişor de argint care au aparţinut Alexandrei au fost găsite netopite în butoi. 

„Când vom considera că nu mai este nici o speranţă, familia Alexandrei vă va ruga să aprindeţi o lumânare pt ea în linişte într-un loc nepolitizat din Bucureşti şi atât. Fără lozinici şi manipulări. În rest fac următorul ANUNŢ: Informarea ministerului justiţiei către familia mea nu mă face să cred deloc că Alexandra a fost arsă acolo şi toate balivernele despre această situaţie. Voi ruga pe vărul meu să facem o expertiză internaţională a rămăşiţelor din acel "butoi".

Nu pot contesta raţional rezultatul IML până la proba contrară, dar nu cred nimic din povestea construită în jur. Aşteptăm şi hârtiile de la IML să vedem la ce se referă exact analiza. Inelul şi lănţişorul de ARGINT au fost găsite netopite!!!!!!. Tot în acel recipient şi arse în acelaşi timp la o temperatura URIAŞĂ. Când vărul meu le-a identificat acestea erau doar “afumate” dar ÎNTREGI. Aici avem de a face cu o caracatiţa cu mulţi golani care au nevoie de un ţap ispăşitor şi oprirea discuţiei despre acest sistem bolnav în care oamenii simpli nu au nici o şansă la viaţă.

Până vom avea contraexpertiza internaţională sunt obligat să accept testul IML dar NU şi povestea de 2 lei servită despre criminal, arderea trupului etc. De asemenea este incalificabil şi inexplicabil de ce iniţial cercetarea la faţă locului s-a făcut fără criminalişti, pe grabă iar după 2 zile monstrul este transportat la Bucureşti. Adică practic timp pt intoxicări, ascuns sau plantat probe, timp crucial pt că o reţea bine organizată până sus în statul român să îşi “pună lucrurile în ordine”!!!!!

Pt mn acum este ÎNCEPUTUL luptei pt Alexandra şi aflarea adevărului! #112vreausatraiesc!. Va rog să fiţi alături de mine în continuare în această bătălie pt copiii noştri!”, este mesajul postat pe Facebook de Alexandru Cumpănaşu.

Te-ar putea interesa şi:

Băsescu, atac la Cumpănaşu:  Se urcă pur si simplu cu picioarele pe cadavrul Alexandrei, ca să-şi facă publicitate. Dacă-l durea, acţiona în tăcere

Revolta fără margini şi un avertisment categoric: „Statul este cel care a omorât-o! Nu va scăpa picior de politician, procuror, poliţist, judecător, STS-ist“

EXCLUSIV Detalii din anchetă: motivul pentru care Alexandra nu a reuşit să-şi sune părinţii şi a putut apela doar 112

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite