Dosare penale pentru evaziune şi amenzi, după controalele la firme de panificaţie din Bucureşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii care verifică, joi, firmele de panificaţie din Capitală au dat 14 amenzi, în valoare de peste 62.000 de lei şi au descoperit la unele societăţi controlate fapte de evaziune fiscală, pentru care vor fi deschise dosare de cercetare, prejudiciul estimat în aceste cazuri fiind de 500.000 lei.

Patruzeci de firme de panificaţie din Bucureşti sunt verificate, joi dimineaţă, de poliţiştii de la investigarea fraudelor, potrivit unor oficiali din Poliţia Capitalei.

Până la ora transmiterii acestei ştiri, echipele de control au constatat la unele dintre firmele verificate fapte de evaziune fiscală, pentru care vor fi întocmite opt dosare penale. Prejudiciul produs de firmele suspectate de evaziune fiscală a fost estimat, până în prezent, la aproximativ 500.000 de lei.

De asemenea, au fost date 14 amenzi, în valoare totală de peste 62.000 de lei, iar poliţiştii au verificat şi o sută de autovehicule.

Acţiunea este în desfăşurare, iar la finalul acesteia vor fi comunicate rezultatele finale obţinute în urma verificărilor.

Oficiali din Poliţia Capitalei au declarat, pentru MEDIAFAX, că poliţiştii verifică dacă reprezentanţii societăţilor comerciale din domeniul panificaţiei comit infracţiuni de evaziune fiscală, în contextul reducerii, anul trecut, a TVA-ului la pâine de la 24 la 9%.

Sursele citate au precizat că pentru verificări au fost mobilizaţi aproximativ o sută de poliţişti.


UPDATE Salon de masaj erotic la una din proprietăţile lui Viorel Lis. Şapte persoane reţinute pentru proxenetism

Tineri acuzaţi că au furat 400 de metri din instalaţiile de pe calea ferată

Descinderi ale procurorilor DNA Oradea la rafinăria unui afacerist din Arad. Sălajanul Vasile Boer, implicat într-o nouă evaziune

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite