Adrian Năstase nu a ajuns luni seară la reşedinţa din strada Zambaccian

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Fostul premier Adrian Năstase FOTO Alex Muscaliu
Fostul premier Adrian Năstase FOTO Alex Muscaliu

Fostul premier Adrian Năstase, care s-a oprit, după eliberarea din închisoare, la o clinicã medicală privată pentru a fi supus unor investigaţii medicale, nu a ajuns, luni seară, la reşedinţa din strada Zambaccian.

 Năstase, pentru care instanţa a dispus eliberarea condiţionată, a părăsit luni Penitenciarul Jilava, fiind aşteptat la ieşire de fiul său cel mare, Andrei, de alţi apropiaţi şi de bodyguarzi.

La ieşire el i-a rugat pe jurnaliştii prezenţi să nu se împingă, pentru a nu se lovi. El a fost întrebat ce va face în perioada următoare şi a răspuns: „Ne vedem peste câteva zile şi vorbim mai mult“.

Întrebat dacã va mai intra în politică, Năstase a răspuns: „E o întrebare dificilă, nu ştiu să vă răspund acum“.

Năstase a ieşit din închisoare la ora 18.00 şi a plecat cu un autoturism al familiei. El s-a oprit la o clinică medicală privată din Sectorul 1 al Capitalei, din apropierea Pieţei Victoriei, în jurul orei 18.45.

În jurul orei 21.00, fiul cel mare al lui Adrian Năstase, Andrei, a declarat că tatăl său a fost supus unor investigaţii medicale şi este bine.

Întrebat dacă problemele cardiace ale lui Adrian Năstase îngrijorează familia, fiul cel mare al fostului premier a răspuns: „Cel mai mult“.

Andrei Năstase a mai spus că investigaţiile făcute la clinică au fost „de tiroidă, sânge şi de multe alte lucruri“.

Legat de posibilitatea ca tatăl său să rămână internat, Andrei Năstase a spus: „Cred că o să plecăm“.

Fiul cel mare al fostului premier a arătat, cu acelaşi prilej, că Adrian Năstase spunea familiei, din închisoare, că „e bine“, însă ulterior au convenit că cel mai bine este să  facă analizele respective.

Andrei Năstase nu a revenit, luni seară, cu declaraţii. De asemenea, Adrian Năstase nu a ajuns, luni seară, la reşedinţa sa din strada Zambaccian.

 

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite