Zeci de magazine din Sectorul 6 dau startul reducerilor la haine şi mâncare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
În magazinele din Sectorul 6 încep reducerile FOTO Primăria Sectorului 6
În magazinele din Sectorul 6 încep reducerile FOTO Primăria Sectorului 6

În peste 50 de magazine din marile centre comerciale ale Sectorului 6 începe perioada reducerilor, iar bucureştenii dornici  să-şi schimbe garderoba se vor putea bucura de preţuri mult mai mici. Totodată, vor exista şi alimente care vor putea fi cumpărate la preţuri reduse.

Începând cu 15 ianuarie, peste 50 de firme din centrele comerciale aflate în Sectorul 6 vor pune la dispoziţia bucureştenilor haine mult mai ieftine. Majoritatea se află în AFI Cotroceni, Plaza România, Carrefour Orhideea, Militari Shopping Center sau Cora.

Toate produsele vândute în perioada reducerilor vor fi în categoria soldare/solduri, cu excepţia produselor nealimentare a căror desfacere are caracter sezonier.

Una dintre principalele condiţii pe care societăţile comerciale trebuie să le îndeplinească pentru a li se permite vânzările cu preţ redus este reprezentată de comercianţii care sunte nevoiţi să completeze formulare de notificare. Unul va fi trimis la sediul Primăriei, iar celălalt va rămâne la sediul structurii de vânzare, urmând să fie prezentate organelor de control.

De asemenea, vânzările de soldare pot fi realizate numai în decursul a două perioade pe an stabilite de comerciant: 15 ianuarie- 15 aprilie şi 1 august- 31 octombrie, pe o perioadă de maximum 45 de zile. Totodată, stocul de produse propus pentru soldare trebuie să fie constituit cu cel puţin 15 zile calendaristice înainte de date de debut a vânzării, neputând să fie reînnoit după constituire sau în cursul vânzărilor de soldare.

Pe aceeaşi temă:

VIDEO Clujenii s-au înghesuit la reduceri în a doua zi a anului

Vacanţele de tip city break se ieftinesc cu 30% la începutul lui 2014

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite