VIDEO Protest faţă de organizarea alegerilor prezidenţiale în străinătate şi faţă de posibila victorie a premierului Victor Ponta

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După rezultate obţinute în primul tur al alegerilor prezidenţiale 2014, reţelele de socializare „au explodat“, iar internauţii au anunţat cu surle şi trâmbiţe că pe 15 noiembrie vor ieşi în stradă să protesteze faţa de posibila victorie a premierului Victor Ponta, dar şi faţă de organizarea defectuoasă a alegerilor din secţiile de votare din străinătate.

Protestul, potrivit anunţurilor făcute pe reţelele de socializare, va avea loc sâmbătă, 15 noiembrie, în mai multe oraşe ale ţării în acelaşi timp. Printre nemulţumirile celor care au anunţat deja că ies în stradă se numără şi faptul că românii din străinătate nu au apucat să voteze din princina problemelor de organizare care au existat în secţiile de votare de peste hotare. Până în acest moment, pe reţelele de socializare s-au anunţat proteste în Piatra Neamţ, Timişoara, Arad, Târgu Mureş, Cluj şi Bucureşti.

Bucureştenii au protestat şi în ziua alegerilor

Sute de persoane au protestat la sediul MAE, duminică seară, faţă de organizarea defectuasă a alegerilor în străinătate. La finalul protestului, manifestanţii au spus că au de gând să mai iasă în stradă şi zilele viitoare, organizând evenimente pe reţelele de socializare prin care îi îndeamnă şi pe restul românilor să iasă în stradă.

Pe aceeaşi temă: 

Protestul de la sediul MAE s-a încheiat. Manifestanţii au fost îndemnaţi să reia acţiunea luni

Alegătorii din provincie n-au putut vota, timp de trei ore, la secţia 86 de lângă Gara de Nord

București



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite