VIDEO O femeie a fost bătută într-un autobuz al RATB pentru că fuma o ţigară electronică: „Eşti o vagaboandă! Taci că îţi dau cu asta în cap“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Imaginile au fost postate pe Facebook FOTO Arhivă
Imaginile au fost postate pe Facebook FOTO Arhivă

Un filmuleţ revoltător a apărut, luni, pe reţelele de socializare. În imagini se observă cum o femeie care fumează o ţigară electronică estre bruscată de mai mulţi bărbaţi în vârstă.

Filmuleţul postat pe Facebook de Dan Alecu, un bucureştean care a fost martor la incident, surpinde o scenă de-a dreptul revoltătoare. În timpul unei călătorii cu un autobuz RATB, o femeie fumează o ţigară electronică. Cei care se aflau în maşină au început o dezbatere aprinsă pe tema ţigării femeii. În timp ce unii călători spuneau că ţigara nu scoate fum şi nu ar trebui să deranjeaze pe nimeni, alţii au început să strige la femeie să coboare din autobuz.

O femeie a fost bătută într-un autobuz RATB. Motivul: fuma o ţigară electronică

Mai mult decât atât, un călător i-a spus femeii că este „nesimţită“ şi că „miroase a băutură“. Aceasta i-a spus bărbatului că este „pedofil“. Un alt călător deranjat că femeia fumează i-a tras o palmă peste ţigară, moment în care în maşină a izbucnit o bătaie în toată regula. Femeia a fost împinsă şi lovită de mai mulţi oameni, ripostând şi ea.

În replică, reprezentanţii RATB au declarat, pentru Adevărul, că momentan nu a fost făcută o sesizare, dar că ei vor începe oricum o anchetă. „Vom discuta cu şoferii, vom încerca să vedem ce s-a întâmplat. Nu avem nici noi informaţii în acest moment“, au precizat reprezentanţii RATB.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite