UPDATE Ilie Năstase a rămas fără permis după ce s-a urcat beat la volan. Vedeta a ţipat la poliţişti şi s-a certat cu un fotograf

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ilie Năstase a fost oprit de poliţiştii de la Rutieră azi-noapte, în cadrul unei acţiuni pentru depistarea conducătorilor auto aflaţi sub influenţa băuturilor alcoolice sau a drogurilor.

UPDATE, ora 9.30: Omul de afaceri a rămas fără permisul auto. Acesta a fost depistat cu o alcolemie de 0,40 la mie, la volanul maşinii sale, pe străzile din Capitală. Fostul tenismen a fost oprit de un echipaj de poliţie pe bulevardul Baijing din Capitală, în jurul orei 3.00. Ilie Năstase a fost testat cu aparatul etilotest. "Rezultatul a fost de 0,40 la mie", a confirmat Ioana Stancu, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Rutiere. Omului de afacerii-a fost suspendat permisul pentru 90 de zile.

EXCLUSIV Explicaţiile lui Năstase după ce a rămas fără permis: „Cum să fac scandal? Am suflat în fiolă, de trei ori pentru că nu a funcţionat de la început”

SCANDALURILE LUI ILIE NĂSTASE: A avut 2.500 de femei, a fost acuzat de rasism și a făcut circ pe șosele

Pe lângă amenda de 603 lei pe care va trebuie să o plătească, Ilie Năstase trebuie să achite şi 500 de lei pentru că a tulburat liniştea publică.

Cunoscut pentru reacţiile sale, Năstase nu a semnat paşnic procesul verbal. Surse din Poliţie au declarat pentru Adevărul de Seară că fostul tenismen s-a comportat agresiv.

S-a răstit la agenţii de circulaţie şi s-a certat cu un fotograf. În maşină se afla şi iubita omului de afaceri, Brigitte Sfăt, care s-a urcat la volanul BMW-ului după ce Ilie Năstase a fost amendat.

Rămâneţi pe bucuresti.adevarul.ro pentru a urmări cazul "Năstase, beat la volan".

Ce alege Brigitte Sfăt dintre Ilie Năstase şi un Mercedes SLS: „Maşina visurilor mele”

Ilie Năstase: “La Timişoara dau cu aspiratorul prin casă, la Brigitte”

Iubita lui Ilie Năstase „suspină” după prima dragoste, afaceristul care a murit în patul ei şi a făcut-o bogată

EXCLUSIV Ilie Năstase a fost atras în afaceri cu vedeta Playboy, Brigitte Sfăt

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite