Fundaşul Stelei, Iasmin Latovlevici, după meci: „Ne-au rupt ţânţarii în două“. Reprezentanţii Primăriei Capitalei nu au putut fi contactaţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ţânţarii le-au dat bătăi de cap jucătorilor Stelei FOTO Arhiva Adevărul
Ţânţarii le-au dat bătăi de cap jucătorilor Stelei FOTO Arhiva Adevărul

Locuitorii mai multor sectoare din Capitală spun că în ultima perioadă s-au confruntat cu o problemă sezonieră: ţânţarii. Şi o parte dintre jucătorii Stelei au avut de înfruntat acelaşi obstacol în timpul meciului de marţi seară, iar unul dintre jucătorii Stelei a declarat, pentru prosport.ro, „ne-au rupt ţânţarii în două“.

În Sectorul 2 al Capitalei, pe Arena Naţională, acolo unde s-a jucat partida dintre Steaua şi Vardar Skopje, jucătorii au avut de înfruntat, pe lângă adversarii din teren, un alt obstacol, ţânţarii, după cum a declarat Iasmin Latovlevici.„Am o rugăminte: să mai dea şi ei cu spray că ţântarii ăştia ne-au omorât. Mi-a zis Tătăruşanu aşa: <<Dacă tu care ai tot alergat ai fost ciupit, imaginează-ţi cum sunt eu care am stat 90 de minute în poartă>>. Să vă uitaţi la Szukala, are nişte bube de zici că are varicelă“, a povestit „Lato“ la Digi Sport.

De asemenea, mai multe persoane din Sectorul 3 al Capitalei au povestit, pentru adevarul.ro, că de câteva zile se confruntă cu o adevărată problemă în ceea ce priveşte numărul ţânţarilor. „În fiecare seară când ies cu vecinele în faţa blocului mă muşcă ţânţarii. Sunt foarte mulţi, nu poţi să stai într-un singur loc. Trebuie să te mişti mereu“ , a declarat doamna Elena, care precizează că şi vecinele sale se confruntă cu aceeaşi problemă. 

Anatol Albu, purtătorul de cuvânt al Primăriei Sectorului 2 din Capitală, a declarat, pentru adevarul.ro, că de acest lucru se ocupă Primăria Capitalei. Reporterii Adevărul au încercat să ia legătura cu reprezentanţii Primăriei, dar aceştia nu au putut fi contactaţi, pentru a spune dacă au fost aplicate soluţii împotriva ţânţarilor în acest an.

Pe aceeaşi temă:

Vardar n-a „ciupit“ Steaua, dar jucătorii au avut o seară de coşmar: Latovlevici a povestit cum arătau colegii săi după meci

Curiozităţi de prin lume adunate: 1.200.000 de ţânţari pot goli sângele din corpul unui om

București



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite