Subiectul anului: Planul de Mobilitate Urbană Durabilă Bucureşti-Ilfov

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Eltis.org
FOTO Eltis.org

De 10 luni, experţi străini şi români strâng date referitoare la modul în care oamenii se deplasează prin Bucureşti şi Ilfov. Toate aceste date sunt utilizate pentru realizarea Planului de Mobilitate Urbană Durabilă Bucureşti-Ilfov.

Pe cine ajută un astfel de Plan?

În primul rând, pe cei interesaţi să se deplaseze mai repede şi mai ieftin prin Bucureşti. Apoi, pe cei care sunt interesaţi de sănătatea lor sau a familiei.
Pe cei care au copii.
Pe cei în scaun rulant.
Pe cei care vor mai multe parcuri.
Pe cei care locuiesc în Bucureşti sau în Ilfov.

Pe toţi.

Duminică, 21 iunie, de la 16:30 la 18:30, OPTAR vă invită la urmatoarea dezbatere: Planuri de Mobilitate Urbană urabilă – o şansă pentru un oraş mai bun

Pregătirea Planurilor de Mobilitate Urbană Durabilă în mai multe oraşe ale României reprezintă un moment important pentru integrarea principiilor europene de mobilitate în agendele locale ale autorităţilor publice, dar şi pentru schimbări în referinţele pe care le au locuitorii în ceea ce priveşte deplasarea prin oraş, în relaţie cu stilurile de viaţă, preferinţele personale etc.

Vom discuta despre Planul de Mobilitate Urbană Durabilă Bucureşti-Ilfov: principii de realizare a unui PMUD şi descrierea activităţilor desfăşurate în perioada septembrie 2014 - mai 2015.

Pot participa la dezbateri doar persoanele care completează acest formular.

Numărul de locuri este limitat de capacitatea sălii.

Dupa dezbatere, participanţii sunt invitaţi să parcurgă traseul de la Biblioteca Naţională spre Parcul Natural Văcăreşti, pe jos, cu bicicleta sau cu barca.

Marian Ivan
membru fondator OPTAR

 


Dacă locuieşti în Bucureşti şi vrei să militezi pentru drepturile bicicliştilor şi cele ale pietonilor izgoniţi de pe trotuare, te poţi înscrie în grupul Facebook.

Daca nu locuieşti în Bucureşti dar vrei să susţii demersurile bicicliştilor şi pietonilor bucureşteni, te poţi înscrie pe pagina Facebook.

Indiferent de localitatea în care trăieşti, dacă susţii munca noastră, te poţi înscrie ca membru simpatizant al OPTAR. Nu durează mai mult de un minut !

Despre realizările asociaţiei noastre sau ale partenerilor noştri poţi afla dacă te înscrii pe pagina Facebook a OPTAR

Opinii


Ultimele știri
Cele mai citite