FOTO Sorin Oprescu a verificat stadiul lucrărilor din Prelungirea Ghencea: „Până în 2015 nu vor mai exista străzi nedotate corespunzător“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Lucrările din cartierul Prelungirea Ghencea avansează FOTO PMB
Lucrările din cartierul Prelungirea Ghencea avansează FOTO PMB

Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, a verificat, duminică, stadiul lucrările de construcţie pentru reţelele de apă, canalizare şi sistem rutier din cartierul Prelungirea Ghencea. Edilul a spus că este mulţumit de modul în care acestea avansează, precizând că până în 2015 nu vor mai exista străzi nedotate corespunzător.

Sorin Oprescu a declarat că în momentul începerii lucrărilor, din cele 24 de „străzi de pământ“, aşa cum au fost botezate, 13 aveau reţea de apă şi canalizare, acum fiind dotate şi cu sistem rutier aferent.

„Pe înca cinci străzi a fost construită deja reţeaua de apă şi canalizare şi s-a turnat asfalt provizoriu pentru a putea fi practicabile pe timpul iernii, urmând ca, de îndată ce vremea  ne va permite, să se realizeze şi sistemul rutier“, a spus Sorin Oprescu.

Totodată, elilul a mai precizat că în acest moment se lucrează la reţeaua de apă şi canalizare de pe strada Bulgarus, iar pe strada Ghidiceni se lucrează la reţeaua de canalizare, urmând ca în primăvara anului viitor să înceapă lucrările şi pe celelalte patru străzi.

Cele 24 de străzi care au intrat în proiectul de modernizare, început în acest an la sfârşitul lunii iulie, au fost preluate de la Primăria Sectorului 5, iar 13 au fost finalizate integral.

Pe aceeaşi temă:

Când revine Primăria Capitalei lângă Cişmigiu: costurile totale ale mutării ajung la 57 de milioane de euro

Sorin Oprescu: Staţia de epurare Glina reduce poluarea. Costurile pentru actuala fază a proiectului, peste 416 milioane de euro

Încă o parcare în centrul Capitalei. Oprescu: cea de la Edgar Quinet se află în construcţie

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite