Primăria Capitalei dă startul acordării voucherelor pentru biciclete: „Primul venit, primul servit”. Ce documente trebuie să depuneţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
politie locala bicicleta strada foto mediafax

Primăria Municipiului Bucureşti oferă 5.000 de vouchere în valoare de 500 de lei de persoană bucureştenilor care vor să îşi cumpere o bicicletă. Înscrierile în proiect încep luni, iar voucherele se dau pe principiul „primul venit, primul servit”.

Potrivit regulamentului, proiectul „Biciclişti în Bucureşti” este destinat achiziţionării de biciclete şi mijloace de transport individuale nepoluante şi are ca obiectiv acordarea unui număr de 5.000 de vouchere în valoare de 500 lei/voucher/persoană.

Voucherele se vor acorda pe baza principiului „primul venit, primul servit”, iar înscrierile încep luni, ora 08.30. Termenul limită de depunere a solicitărilor este 10 august, iar proiectul se va derula până la 31 decembrie 2017. Ele vor fi expediate prin curier la adresa participantului.

Ce puteţi cumpăra                             

Voucherele vor fi folosite exclusiv la achiziţionarea din magazinele participante de biciclete, biciclete electrice, trotinete electrice şi dispozitive de tip Segway/Ninebot, destinate adulţilor.

Ce condiţii trebuie respectate

La proiect va putea participa orice persoană fizică ce este cetăţean român cu domiciliul sau reşedinţa (viză de flotant) în municipiul Bucureşti şi deţine un act de identitate valabil. Aceasta trebuie să aibă minim 18 ani împliniţi în momentul înscrierii şi să nu fie salariat al organizatorului proiectului, adică Primăria Capitalei, inclusiv al instituţiilor din subordinea Consiliului General al Municipiului Bucureşti.

Documente necesare

Cei care vor să se înscrie trebuie să depună două documente. Primul dintre acestea este formularul de înscriere, completat în totalitate, datat şi semnat de către participant.

Cel de-al doilea este o fotocopie (faţă/verso) a buletinului sau a cărţii de identitate, pentru a dovedi domiciliul/reşedinţa în Bucureşti.

Înscrierea în proiect se va face prin depunerea personal a documentelor la punctul de înscriere, respectiv la Centrul de Informare şi Documentare pentru Relaţia cu Cetăţenii - Bulevardul Regina Elisabeta nr. 42, sector 5. Programul de lucru va fi de luni până vineri, între orele 08.30 – 18.30.

Condiţii de utilizare a voucherului

Voucherul va fi folosit exclusiv la achiziţionarea produselor menţionate mai sus. În situaţia în care produsul are o valoare mai mică decât cea a voucherului (500 lei/voucher/persoană), pot fi achiziţionate, pe aceeaşi factură fiscală, mai multe produse din cele acceptate în proiect, dar şi accesorii precum: căşti de protecţie, dispozitive de iluminat şi semnalizare (faruri, catadioptri), sonerii, ciclocomputere.

Dacă valoarea produsului este mai mare decât cea a voucherului, diferenţa este suportată de participant.

Voucherul este utilizabil exclusiv de către beneficiar, în baza actului de identitate, o singură dată. El nu este transmisibil.

De asemenea, este interzis să folosiţi voucherul pentru a achiziţiona alte bunuri sau servicii sau pentru a le vinde. Nu pot fi cumulate mai multe vouchere, aparţinând mai multor persoane, pentru achiziţionarea aceluiaşi produs.

 

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite