Corporatiştii se urcă pe şa: competiţia de mountainbike pentru echipe corporate din pădurea Băneasa, la a treia ediţie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cea de-a treia ediţie a competiţiei de mountainbike pentru echipe corporate, Skoda Velo Challenge, va avea loc pe 22 iunie în pădurea Băneasa. Peste 200 de echipe din companii mari şi mici sunt aşteptate să ia startul în competiţia de ciclism pentru amatori. Fiecare echipă va avea de parcurs 40 de kilometri, într-un timp limită de patru ore.

Potrivit organizatorilor, Skoda Velo Challenge pune la încercare abilităţile de ciclism ale participanţilor şi testează calităţile de coechipier ale fiecăruia. Formată din patru membri, fiecare echipă din concurs va avea de parcurs, într-un timp limită de patru ore, un total de 40 de kilometri prin pădurea Băneasa, pe potecile înguste şi dificile.

Înscrierile au loc pe pagina de Facebook şi durează până pe 20 iunie. Participanţii se vor înscrie într-una dintre categoriile din concurs – feminin, masculin, mixt, în funcţie de industria în care activează: bănci, auto, telecom, construcţii, media, advertising. Pe 22 iunie, ca în fiecare an, startul se va da din faţa Academiei de Poliţie.

Clasamentul final se va face în funcţie de cel mai rapid timp obţinut de echipă pentru fiecare categorie. Vor exista şi clasamente pe industrii, în funcţie de timpul obţinut de echipe.

Biciclete şi vouchere de cumpărături, premii pentru câştigători

Organizatorii anunţă că au pregătit multe surprize, iar premiile vor fi la fel de atractive ca anul trecut. Printre altele, câştigătorii vor primi biciclete, vouchere de cumpărături pentru articole sportive şi bilete de intrare la cel mai mare parc de distracţii din România.

Evenimentul este susţinut de către Skoda, Divertiland, Ideal Bike, Hervis, Garanti Bank, Becks şi Olympus Dairy.

Competiţia Skoda Velo Challenge 2013 este organizată ca urmare a succesului de care s-a bucurat în urma primelor două ediţii. Anul trecut s-au înscris 185 de echipe din peste 90 de companii. La eveniment au fost prezenţi 740 de participanţi şi peste 2.000 de suporteri.

Pe aceeaşi temă:

Crosul "Ziua Olimpică", ajuns la ediţia a patra, este gata de start la Brăila

„Crosul tocilarilor“ deviază circulaţia pe Bulevardul din Ploieşti

VIDEO Crosul ”Orice pentru tata”, în parcul IOR.  Un tânăr din Bucureşti face totul pentru a-şi salva părintele de leucemie
 

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite