Muzeul Antipa din Capitală se transformă, duminică, în scenă de treatru

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Muzeul Grigore Antipa
Muzeul Grigore Antipa

Spectacolul de teatru „Punguţa cu doi bani“, care face parte din proiectul educaţional-interdisciplinar „ZooMonetar - Fauna lumii pe bancnote şi monede“, va avea loc duminică, de la ora 11.00, la Muzeul „Grigore Antipa“ din Bucureşti.

Actorii de la Compania de teatru Lupeto (o companie de teatru independent care organizează spectacole amuzante şi educative, pentru toate vârstele, evenimente cu personaje cunoscute din poveşti sau inventate de actorii ei, cursuri de teatru, ateliere şi multe alte activităţi dezvoltate şi susţinute într-un mod inovator) vor interpreta povestea lui Ion Creangă, iar spectacolul va fi unul educativ pentru copii.

Cei care vor fi prezenţi la spectacol vor întâni acel umor pitoresc, care îi caracterizează pe oamenii de la sate, personaje pline de haz şi culoare, precum şi întâmplări în care realismul se împleteşte cu suprarealismul, scrie Mediafax. Specatatorii vor fi nevoiţi să scoată din buzunar pentru un bilet de intrare între 20 de lei şi 100 de lei.

Totodată, cu biletul de intrare la spectacol, bucureştenii vor avea ocazia să viziteze gratuit, în ziua evenimentului, expoziţia permanentă a muzeului şi expoziţia temporară „ZooMonetar - Fauna lumii pe bancnote şi monede“.
Echipa Lupeto este formată din actori, regizori, scenografi, scenarişti şi fotografi profesionişti, absolvenţi ai Universităţii Naţionale de Artă Teatrală şi Cinematografie "I.L. Caragiale" din Bucureşti (UNATC).

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite