Magda Catone divorţează de Şerban Ionescu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un alt cuplu celebru se află în prag de divorţ. După o căsnicie de 27 de ani, Magda Catone (52 de ani) e decisă să se despartă de vestitul actor Şerban Ionescu (60 de ani). De supărare, Şerban îşi varsă amarul în băutură.

Aparent un cuplu liniştit şi fericit, iată că abia acum, la 27 de ani de la căsătorie, buba se sparge şi în cuplul Magda Catone - Şerban Ionescu.

Apropiaţii celor doi susţin că divorţul este iminent, Magda ajungând la capătul răbdării. Şerban, de altfel unul dintre cei mai tari actori români ai momentului, nu este nici pe departe un familist convins.

Acesta obişnuia de ani buni să bea câte un păhărel în plus, iar când ajungea acasă îi găsea Magdei nod în papură. Însă, pentru că l-a luat din dragoste, actriţa a înghiţit adesea în sec, iertându-i atât băutele cu băieţii, cât şi scandalurile.

Mai mult, Şerban obişnuia să plece de acasă cu zilele, fără să dea prea prea multe explicaţii, când intra pe uşă.

Catone a amânat ani la rând decizia de a pune punct acestei căsnicii, însă nu s-a îndurat să îl lase pe fiul lor, Carol, în vârstă de 14 ani, fără tată.

La aflarea veştii că Magda e hotărâtă să introducă actele de divorţ, Şerban Ionescu a găsit remediul perfect pentru a-şi alina suferinţa.

Zilele trecute, el şi-a adunat câţiva prieteni într-un bar, unde au băut, pe banii lui, pahar după pahar, până dimineaţa.

Nu a ascuns faţă de aceştia motivul tristeţii, spunându-le tuturor că soţia lui are de gând să-l părăsească. Contactată de reporterii „Click!“ Magda Catone nu a infirmat zvonul separării: „Nu comentez. Mda, sunt discuţii de familie". Până în acest moment, actriţa nu a introdus actele de divorţ.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite